Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/classes/smarty/Smarty.class.php on line 742 WirWar Tubbergen

Nieuws

Gebr. Poppink nieuwe hoofdsponsor!

21-10-2018

De WirWar kan met dank en trots mededelen dat Gebr. Poppink uit Reutum zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan onze carnavalsclub!Carnaval 2018 was geweldig!

02-03-2018

Tijdens Carnaval 2018 droeg de WirWar kleurrijke jurken en hoeden, versierd met ballen. De spreuk was:

'Een WirWar aan ballen'

De volgende prijzen zijn behaald:

  • Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen: 3e prijs
  • Papsleef'n-optocht in Geesteren: 3e prijs
  • Rosenmonntag Carnavalsoptocht in Tubbergen: 1e prijs


Twee nieuwe hoofdsponsoren

06-02-2018

Liefst twee nieuwe hoofdsponsoren hebben zich verbonden aan de WirWar. Hemmer Groen uit Geesteren en Top Twence uit Tubbergen, enorm bedankt!Geslaagd carnavalsweekend voor de WirWar!

13-03-2017

We kunnen terugkijken op een enorm gezellig en geslaagd carnaval 2017. De weersomstandigheden waren goed, het publiek was massaal toegestroomd en in alle optochten deden prachtige wagens en loopgroepen mee. Net als voorgaande jaren heeft de WirWar meegelopen tijdens de Twentse Verlichte optocht in Tubbergen, de Papsleef'n-optocht in Geesteren en de Rosenmonntag optocht in Tubbergen. Bij deze laatste optocht werd de 3e prijs behaald! Via deze weg wil de WirWar niet alleen alle carnavalsvierders, maar ook de sponsoren ontzettend bedanken. Op deze website vindt u een aantal foto's. Zie onze Facebook-pagina voor enkele filmpjes.


WirWar beleeft kleurrijk carnavalsweekend!

10-02-2016

De WirWar kan terugkijken op een geweldig, gezellig en geslaagd carnaval. We bedanken alle WirWar-leden, het vele enthousiaste publiek en natuurlijk alle carnavalsvierders voor dit mooie weekend. Uiteraard gaat er ook een woord van dank naar onze sponsoren, die we hierbij nogmaals willen bedanken voor hun bijdrage.

Tijdens Carnaval 2016 droeg de WirWar kleurrijke bloemenjurken. De spreuk was:

'Met een WirWar aan kleuren knallen wij in het carnavalsgebeuren'

De volgende prijzen zijn behaald:

  • Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen: 3e prijs
  • Papsleef'n-optocht in Geesteren: 3e prijs
  • Rosenmonntag Carnavalsoptocht in Tubbergen: 1e prijs

Sponsorcontract Studio Sport vernieuwd!

15-11-2015

WirWar heeft een nieuw sponsorcontract afgesloten met Studio Sport. Mariël neemt het stokje over van Wim en moet als tegenprestatie voor de sponsoring een jaar lang wekelijks komen sporten bij Studio Sport.


WirWar-lid Jeugdprins!

14-11-2015

Met prachtig vuurwerk en luide sirenes werden de nieuwe Jeugd Hoogheden van de Schaop'nkopkes Tubbergen voorgesteld op vrijdagavond 13 november. Een geweldige opkomst van Prins Thomas Tijink en zijn adjudant Wouter Eppink! We zijn er trots op om weer een hoogheid in ons midden te hebben! 

Prins Thomas, namens alle WirWar mensen willen we jou en je adjudant Wouter van harte feliciteren en we wensen jullie samen een geweldig carnavalsjaar toe! Geniet er van!


Carnaval 2015 was grandioos!

21-02-2015

Na een maandenlange voorbereiding was het afgelopen weekend eindelijk zover. De WirWar liep met haar zelfgemaakte carnavalspakken mee tijdens drie optochten. De weersomstandigheden waren goed, de publieke belangstelling was geweldig en de sfeer was zoals altijd grandioos! Tijdens Carnaval 2015 was WirWar verkleed als taarten. De spreuk was:

'Wij zetten als kleurrijke taart Tubbig bruisend op de kaart!'

De volgende prijzen zijn behaald:

  • Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen: 2e prijs
  • Papsleef'n-optocht in Geesteren: 2e prijs
  • Rosenmonntag Carnavalsoptocht in Tubbergen: 1e prijs

Hieronder zie je filmpjes van de Verlichte optocht, de Rosenmonntag Carnavalsoptocht en de prijsuitreiking op Rosenmonntag.
Website WirWar vernieuwd!

02-02-2015

De website van de WirWar heeft een flinke metamorfose ondergaan. Sinds de oprichting in 2009 beschikt de WirWar over een eigen internetpagina. Hoewel de bezoekersaantallen elk jaar uitstekend zijn, werd het ondertussen een keer tijd om de boel qua vormgeving te updaten. Naast het uiterlijk is ook de invulling van de website vernieuwd. De site bevat een overzichtelijke nieuwspagina, een up-to-date kalender, de thema's en resultaten van de afgelopen jaren, een sponsorenoverzicht, een fotoboek en nog veel meer. Mocht u tips of vragen hebben, laat dan even een berichtje achter in het gastenboek.


WirWar is blij met sponsorbijdragen!

31-01-2015

Naast onze hoofdsponsoren zijn we natuurlijk ook erg blij met de bijdragen van andere sponsoren. Eetcafé Fox, Autoservice Groeneveld en Vuurwerkdiscount Dijkers; ook jullie ontzettend bedankt voor de bijdragen!

't Oale Roadhoes sponsort WirWar!

31-01-2015

En nog een geweldige sponsor erbij!'t Oale Roadhoes Tubbergen stelt ook een heel mooi bedrag beschikbaar voor de WirWar! Ruud Droste, onze dank is groot We zullen onze sponsoren en natuurlijk het publiek bij de optochten niet teleurstellen!


Studio Sport sponsort WirWar!

31-01-2015

'Carnaval is topsport', staat in het deze week verschenen Schaop'nblad. Maar topsport kan niet zonder sponsoren! Dus benaderde ons WirWar lid Wim sportcentrum Studio Sport Tubbergen voor een jaarlijkse bijdrage. Eigenaar Maurice Verveer stond hier gelijk voor open en overhandigde vanmorgen een mooi bedrag aan de WirWar!

Als tegenprestatie dient Wim echter wel een jaarlang wekelijks een uur te komen sporten. Aangezien ook dat op kosten van Studio Sport kan gebeuren was de deal al helemaal snel rond!

Studio Sport Tubbergen, bedankt namens ons allen!